We gaan eens de nederlandstalige kant op

Ik was gisteren de weddingspecial van de Nederlanse Elle te lezen, toen mijn oog op dit viel.
Ik had zoiets van: "Oeh, Converse! Oeh, thong... Euh, thong?...". Tja, ik ben eigenlijk niet zo in de ban van deze schoen. Ik vind dat je moet kiezen. Het is of een schoen of een thong, maar niet beide in één. Dat is zo een beetje hetzelfde als de basketten op hakken. Daar heb ik dus ook moeite mee.
Ben ik de enige?

I was reading the wedding special of Elle Netherlands, when I saw this..., ergh,...thing. 
My thoughts were going like: "Ouh Converse! Ouh, thong... Uh? Thong? Are you serious?" I'm really not a huge fan of this shoe. You just have to choose. It's either a thong or a sneaker, not both. It's like those sneakers on heels! Please, who on earth invented that?

7 commentaires:

 1. Ik heb ook een probleem met basketten op hakken! Deze is voor mij een NOT, maar degenen die het leuk vinden, draag ze :D!

 1. Nouvelle Vague a dit…:

  Helemaal mee eens, Cindy. Do as you like! Maar ik kan er dus echt niet tegen (nu dat zou nog kunnen veranderen hé, ik had tot voor kort iets tegen lange rokken, ondertussen heb ik al twee gekocht in de voorbije week ;-) )

 1. Anonyme a dit…:

  O-M-G I absolutely detest these shoes :D Ik ben het met jullie eens, mensen mogen ze gerust dragen, maar het is toch echt niks voor mij (same goes for die baskets op hakken) x

 1. Wat een bizarre schoen!

  http://sweetharvestmoon.blogspot.com

 1. Fashion Fabrice a dit…:

  iewww!! DONT LIKE! zou ik nooit van mijn leven aandoen haha. tenzij voor carnaval ;)

 1. Nouvelle Vague a dit…:

  @Sweet Harvest Moon: Ja, hé!

  @Fashion Fabrice: ha, dat is nog een idee! :-)

Enregistrer un commentaire